Hava Durumu

Timsah uçuşa geçti

Yalova Group Belediyespor karşısında ilk çeyreği geride kapatsa da sonraki periyotlarda üstün bir oyun sergileyen Bursaspor, parkeden 65-55 galip ayrılarak iki basamak birden yükseldi ve 7. sıraya yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah uçuşa geçti
Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Bursaspor Durmazlar, 11. hafta mücadelesinde Yalova Group Belediyespor’u konuk etti. Atatük Spor Salonu’nda oynanan mücadele Erdem İlter, Yunus Çankaya, Şahin Ekmen, Cem Coşkun ve Dejan Borovnjak beşiyle çıkan Yeşil Beyazlılar, Borovnjak’ın sayılarla başladığı mücadelede İlker Tunalı’nın basketlerine engel olamayınca ilk çeyreği 17-13 geride tamamladı. İkinci periyotta etkili bir savunma yapan Potanın Timsahları, Vragoviç, Salih Uğraşan ve Burak Erol’un basketleriyle üstünlüğü eline aldı ve soyunma odasına 33-28 önde girdi. 

YEDİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

İkinci yarıya Yalova Group Belediyesi sayılar üreterek başladı. Bir ara fark 3 sayıya kadar inse de Borovnjak ile üst süte sayılar bulan Bursaspor, çeyreğin bitimine 1.49 kala farkı 8 sayıya çıkardı: 49-41 ve son periyoda önde başlayan taraf 51-46’lık skorla Timsah oldu. Dördüncü çeyreğin başında her iki takım da yakaladığı hücumlardan boş döndü. Son 5 dakikaya girerken durumu 54-52’ye getiren Yalova temsilcisine Salih Uğraşan ve Erdem İlter ile cevap veren Bursaspor Durmazlar, maçı 65-55 kazanarak ligde 7 galibiyetle 7. sıraya yükseldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.