Hava Durumu

Timsah yağmura takıldı

Bursaspor'un SV Hall ile yapacağı maç olumsuz hava şartları nedeniyle karşılaşmanın başlamasına 45 dakika kala iptal edildi. Yeşil Beyazlılar'ın hazırlık maçı oynayacak takım arayışları sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2017 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2017 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah yağmura takıldı

ÜZERİNE YILDIRIM DÜŞMÜŞ

Bursaspor'un Avusturya kampındaki dördüncü hazırlık maçı yağmur engeline takıldı. Yeşil Beyazlı takımın TSİ 19.00'da bölgesel lig takımlarından SV Hall ile oynayacağı maç yağmur ve şimşek riski nedeniyle iptal edildi. Yeşil Beyazlılar karşılaşmanın yapılacağı Absam'a TSİ 18.00'de giderken maç öncesi yağan şiddetli yağmur yetkilileri endişelendirdi. Daha önce maçın oynanacağı sahada bir oyuncunun üzerine yıldırım düşmesi nedeniyle tedirgin olan organizasyon görevlileri durumu iki takımın teknik heyetine bildirdi.

TAKIMI OTELE GÖNDERDİ

Bulutların artmasını gözlemleyen Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen bu şartlarda maç yapmanın oyuncularının hayatlarını riske atmak anlamı taşıdığından maçın oynanmamasını istedi. Fransız teknik adam oyuncularına otobüsle takımın kamp yaptığı otele dönme direktifini verirken, Yeşil Beyazlı futbolcular önce otele döndü, ardından da kısa bir şehir turuna çıktı. Takımın kamp programında da değişiklik oldu. Yeşil Beyazlılar'ın yeni hazırlık maçı oynaması için organizasyon yetkililerinin çevrede bulunan bölgesel ve kamp yapan takımlarla temasları sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.