Hava Durumu

Timsah yürüyüşü başladı!

"Yeniden Zirveye" sloganıyla başlanan sezonda Timsah TFF 1. Lig'de çıktığı 9. maçında 6. galibiyetini alırken -3 puan cezası olduğu için 15 puana yükseldi ve zirveye bir adım daha yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2019 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2019 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah yürüyüşü başladı!

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

Süper Lig'in 5. şampiyonu, Anadolu'nun ak yüzü Bursaspor bu sezon yer aldığı TFF 1. Lig'e ağırlığını artık koydu. Yeşil Beyazlılar 9. haftada İstanbulspor'u deplasmanda Aykut Akgün ve Recep Aydın'ın golleriyle 2-1 mağlup ederek bu sezonki 5 dış saha maçında 2. galibiyetini aldı. Timsah sezona deplasmanda Fatih Karagümrük mağlubiyeti ile başlarken en son 1 Eylül'de oynanan TFF 1. Lig 3. hafta mücadelesinde deplasmanda Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etmişti. Bu mücadeleden sonra Adana Demirspor'a 4-1, Altay'a 2-1 ile boyun eğen Bursaspor, tam 55 gün sonra İstanbulspor'u yenerek deplasman hasretine son verdi.

SERİ 3 MAÇA ÇIKSIN

Bursaspor'da bu yıl "Yeniden Zirveye" olarak belirlenen slogan ile Süper Lig'e çıkmak tek hedef. Yeşil Beyazlılar bu hedef doğrultusunda iç sahada 17 maçta 17 galibiyet istiyor ve şu ana kadar Akhisarspor, Osmanlıspor, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Ümraniyespor gibi güçlü rakiplerle karşılaşmasına rağmen Bursa'daki tüm maçlarını kazanmasını bildi. Son olarak iç sahada Ümraniyespor ve deplasmanda İstanbulspor'u yenerek galibiyet serisi başlatan Timsah, bu hafta ligde Balıkesirspor'u ağırlayacak. Bursaspor hem iç sahadaki hedefi için hem de galibiyet serisini 3 maça çıkarmak için rakibini yenmek ve Süper Lig hedefine emin adımlarla yürümek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.