Hava Durumu

Timsah zirve aşkına!

Bursaspor bu sezon sahasında kaybetmeyen Akhisarspor'a konuk olacak. Saat 19.00'da başlayacak ve BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek zorlu mücadelede İbrahim Üzülmez'in takımı sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2020 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2020 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah zirve aşkına!

Karagümrük'ü yenerek şampiyonluk yarışında 'Ben de varım' diyen Bursaspor hayati bir maça çıkıyor.

RAKİPLERE GÖZDAĞI VERDİ

Bursaspor ligde 19'uncu haftanın açılış maçında bu akşam Akhisarspor'la karşılaşacak. Fatih Karagümrük karşısında son dakikada gelen galibiyet golüyle ikinci yarıya galibiyetle başlayan ve rakiplerinin kaybettiği haftada elde ettiği galibiyetle üst sıralara tırmanışa geçen Yeşil Beyazlılar yükseliş trendini sürdürme amacında. Hafta içinde yeni transferlerine düzenlediği imza töreniyle rakiplerine gözdağı veren Bursaspor'da İbrahim Üzülmez'in dört yeni transferden bazılarına forma vermesi bekleniyor.

SERDAR VE TAYFUR GÖREVE

Bursaspor'da sakat Selçuk Şahin ile kart cezalıları Kubilay Kanatsızkuş ve Burak Kapacak zirve yarışına etki edecek zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in yeni transferlerden Serdar Özkan'ı sol, Tayfur Bingöl'ü de sağ kanatta oynatma olasılığı yüksek. Bursaspor bu maçı kazandığı takdirde maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselecek ve lider Hatayspor'la arasındaki puan farkını 4'e indirecek. Saat 19.00'da başlayacak ve BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetecek.

SELEZNOV'UN MAÇI

Bursaspor'da son haftaların formda ismi Yevhen Seleznov teknik direktör İbrahim Üzülmez'in Akhisarspor karşısındaki en büyük kozu olacak. Üzülmez'in göreve gelmesiyle kendisini bulan ve son üç maçta rakip fileleri havalandıran Ukraynalı golcü eski takımına farklı bir motivasyonla hazırlanıyor. Karagümrük maçının sonrasında Akhisarspor'la yaşadığı sorunları dile getiren Seleznov, "Onlar umurumda değil. Beni Galatasaray istediğinde göndermedikleri andan itibaren umurumda değiller. Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Galatasaray bana kontrat vermişti. Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı." ifadelerini kullanmıştı.

BURHAN EŞER'E DİKKAT

Akhisarspor'da takımın en önemli gol silahı Burhan Eşer Bursaspor'a ters gelen bir oyuncu. Bu sezon 8 kez rakip fileleri havalandıran Burhan Eşer futbol kariyerinde en çok Bursaspor'a gol attı. Bugüne kadar forma giydiği takımlarda Yeşil Beyazlı takıma karşı 22 maça çıkan 35 yaşındaki Burhan Eşer Bursaspor'a karşı tam 7 gol kaydetti.

NEŞELİ GİTTİLER

Bursasporlu futbolcular bugünkü karşılaşma için dün öğleden sonra Bursa'dan Akhisar'a giderken, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki antrenmanda oyuncuların neşeli hali kulübün paylaştığı fotoğraflara yansıdı. Yeşil Beyazlı kulüp sosyal medya hesaplarından önceki gece lisansları çıkan Tayfur Bingöl ve Serdar Özkan'ın antrenman sırasındaki neşeli fotoğraflarını yayınladı.

SAHALARINDA YENİLGİLERİ YOK

Ligde zirve yarışında yer alan Akhisarspor bu sezon sahasında oynadığı 8 maçı kaybetmedi. Ege temsilcisi söz konusu 8 karşılaşmadan 18 puan çıkarmayı başardı. Akhisarspor oynadığı son 4 maçta 3 beraberlik elde ederken son galibiyetine 14'üncü haftada oynadığı
4-3'lük İstanbulspor galibiyetiyle ulaştı.

MAÇ HEYECANI AS TV'DE

Bursaspor'la Akhisarspor arasındaki kritik maçın tüm yansıması AS TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında Aksihar'dan yapılacak canlı yayınlarla karşılaşmanın tüm detayları izleyenlere aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.