Hava Durumu

Timsah zirveyi parçaladı... 100-63

Yeşil Beyazlılar, haftaya yenilgisiz tek takım olarak giren rakibini 37 sayı farkla mağlup ederek Türkiye Basketbol Ligi’ne şampiyon olarak yükselmek için önünde bulunan en büyük engeli geçti.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2016 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2016 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah zirveyi parçaladı... 100-63
OYUN 40 DAKİKA DURDU

Erkekler Basketbol 2’nci Lig B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor, konuk ettiği Orman Gençlik’i 100-63 yenerek liderlik koltuğunu rakibinden devraldı. Potanın Timsahları parkeye Salih Uğraşan, Özgür Şahin, Onur Sonsırma, Kadir Çipa, Cihat Şahin beşiyle çıktı. İlk periyotta salonun ışıklarının kapanması nedeniyle karşılaşma 15 dakika durakladı. Yeşil Beyazlılar bu çeyreği 22-9 önde tamamladı. İkinci periyotta parkede yaşanan gerginliğe taraftarların tepki göstermesi nedeniyle konuk ekip ve hakemler soyunma odasına girdi. Yaklaşık 25 dakikalık bekleme süresinin ardından başlayan oyunda Bursaspor devreyi 43-31 önde tamamladı.

SON SANİYEDE 100 BARAJI

Potanın Timsahları ikinci devrede Kadir Çipa, Özgür Şahin ve Onur Sonsırma’nın sayılarıyla farkı açtı. Yeşil Beyazlılar final periyoduna 72-42 önde girdi. Son bölümde farkı 48 sayıya kadar çıkaran Bursaspor rakibine sayı şansı verirken parkeden son saniyede bulduğu 3 basketle 100-63 galip ayrıldı. Bursaspor bu sonuçla Erkekler Basketbol Ligi B Grubu’nun yeni lideri oldu. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Yeşil Beyazlılar’da 21 sayı kaydeden Özgür Şahin olurken Salih Uğraşan ise 15 sayıyla oynadı. Bursasporlu uzun forvet Kadir Çipa 17 sayı ve 12 ribaundla double double yaptı.



IŞIKLAR GİTTİ GÖRSEL ŞÖLEN BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde salonun ışıkları kapandı ve müsabakaya 15 dakika ara verildi. Yeşil Beyazlı yaklaşık 5 bin taraftar cep telefonu ışıklarıyla salonu aydınlatarak görsel şölen yaşattı.



BATALLA VE HAMZAOĞLU TRİBÜNDE

Müsabaka öncesi kendisini Yeşil Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Pablo Martin Batalla, basketbol mücadelesini tribünden takip ederken tribün şovlarını kameraya kaydetti. Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da, Başkan Ali Ay ve yönetim kuruluyla birlikte karşılaşmayı protokol tribününden takip etti. Samet AYGÜÇ'ün haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.