Hava Durumu

Timsahlar Avrupa'yı fethedecek

Uludağ Üniversitesi Timsahlar Takımı, mücadele ettiği iki ligde de bir üst lige çıkmayı, ardından da Avrupa'da adından söz ettirmeyi planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 05:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 05:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsahlar Avrupa'yı fethedecek
Üniversitelerarası Lig (Ünilig) ve Türkiye Amerikan Futbolu (Korumalı Futbol) 2. Ligi'nde mücadele eden Uludağ Üniversitesi (UÜ) Timsahlar takımı, sezona iddialı başladı. Bu yıl için iki ligde de bir üst lige çıkmayı, ardından Türkiye'nin ve Bursa'nın adını Avrupa'da duyurmayı hedefleyen Uludağ Timsahlar, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. UÜ yerleşkesindeki futbol sahasında antrenman yapan Amerikan futbolu takımı, belirledikleri hedefe ulaşmak için çabalıyor. Yaklaşık 3 saat süren antrenmanlarda fazlasıyla terleyen Yeşil Beyazlı takım, uygun çalışma ortamı bulamamaktan yakınıyor.

UMUTSUZ DEĞİLİZ

Kulüp Başkanı Mahmut Enis Demir, çok farklı bir spor branşında Bursa'yı temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ancak umdukları ilgiyi de göremedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Üniversitenin, futbol sahasını haftada bir gün kendilerine tahsis ettiğini ancak belirledikleri Avrupa hedefine ulaşmak için haftada en az 3 kez geniş sahada antrenman yapmaları gerektiğine işaret eden Demir, bu konuda belediyelere ait tesislerden de yararlanmak istediklerini belirtti. Ekipman olarak da eksiklerinin bulunduğunu vurgulayan Demir, tüm bu olumsuzluklara karşın hedefe ulaşmak noktasında umutsuzluklarının bulunmadığını aktardı.

ABD'li antrenör şaşkın

Antrenör Thomas McDermott da UÜ'de görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.Amerikan futbolunda Türkiye'de ilk Avrupa deneyimini yaşayacağını kaydeden McDermott, Türk sporcuları, beklediğinden de fazla yetenekli bulduğunu kaydetti. Takım olarak 5 yıllık bir program belirlediklerini, önce bir üst lige çıkmayı, daha sonra Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini anlatan ABD'li antrenör, çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.