Hava Durumu

TIR'dan yüzlerce kasa bira çaldılar

İzmir'de bir TIR’da yüklü 1080 kasa bira ile deposundaki 600 litre mazot çalındı. Olayı araştıran polis, biraların eğlence mekanına satıldığını belirledikten sonra 4 kişiyi gözaltına aldı, 1 kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TIR'dan yüzlerce kasa bira çaldılar
Işıkkent Polis Merkezi’ne başvuran S.K. (42), 1080 kasa bira yüklü TIR’ının çalındığını söyledi. Kemalpaşa Caddesi üzerinde benzin istasyonunda terk edilmiş halde bulunan TIR’ın dorsesindeki 1080 kasa bira ile yakıt deposundaki 600 litre mazotun çalındığı belirlendi. Araştırmada biraların başka bir kamyona aktarıldığı, Ankara asfaltı üzerinde bulunan bir eğlence mekanına götürüldüğü ortaya çıktı.

İşyerinde arama yapan polis 799 kasa birayı ele geçirdi. Eğlence mekanının sahipleri H.İ. (40) ve A.P.’yi (45) gözaltına aldı. Polis daha sonra satışa aracılık yapan M.M. ile biraları ona getiren A.Ö.’yü (45) de yakaladı. Şüphelilerden H.İ. ve A.P. ’Suç eşyasını satın almak’, M.M. ise ’Oto hırsızlığı ve otodan hırsızlık’ suçlarından sevk edildiği adliyede Cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldı. A.Ö. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.