Hava Durumu

TIR'ın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu

Trabzon'un Yomra ilçesinde Gürcü plakalı bir TIR tarafından halatla çekilen başka bir TIR, az kalsın faciaya neden oluyordu. Kontrolden çıkan TIR'ı son anda fark eden genç kız ölümden saniyeler içinde kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TIR'ın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Rize istikametine seyir halinde bulunan ve sürücüsü belirlenemeyen Gürcistan plakalı TIR, başka bir TIR'ı halatla çekerken Yomra ilçesinin girişinde halatın kopmasıyla kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan TIR önce yol kenarında park etmiş bir aracı çarptıktan sonra birkaç metre ilerde kaldırımda yürüyen bir genç kızın üzerine doğru gitmeye başladı. Son anda TIR'ın üzerine geldiğini fark eden genç kız, bir anda kendini kenara doğru atarken yoluna devam eden TIR, daha sonra bir işyerinin duvarına vurduktan sonra yola savruldu.

Şaşkınlığı ve korkuyu üzerinden atamayan gencin kurtuluşu saniye saniye kameralara yansırken aracın sürücüsü de kazayı yaptıktan birkaç dakika sonra farkına vardıktan durduğu öğrenildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken,TIR'ın kaza anı görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.