Hava Durumu

Titi: "Bursaspor ve taraftar için oynayacağım"

Bursaspor'un yeni transferi, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar yaptı. Titi, "Bursaspor size teklif yaptıysa 'Acaba' demezsiniz. Gidersiniz. Ben de bu büyük kulüpteyim ve kendimi ona adamış durumdayım" ifadelerini kullandı. Taraftara hayran olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Kasımpaşa'da oynarken Bursaspor taraftarı sadece deplasmanda değil kendi evimizde dahi büyük bir güçtü. Böyle bir taraftara sahip kulüp için oynayacak olmak, büyük bir ayrıcalık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2017 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2017 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Titi: "Bursaspor ve taraftar için oynayacağım"

'ACABA' DEMEZSİN

Bursaspor'un yeni transferlerinden Titi, Bursa Hakimiyet'e konuştu. Geldiği günden bu güne çok güzel şeylerle karşılaştığını belirten 29 yaşındaki futbolcu, "Bursaspor gibi büyük bir kulübe gelmek benim için onur verici. Kasımpaşa'da iyi bir devamlılık gösterdim. Bunun en büyük sebebi çok çalışmamdı. Kendimi her zaman kulübüme adarım. Şimdi de Bursaspor için kendimi adayacağım ve çok çalışacağım" dedi. Bursaspor'a gelişiyle ilgili de konuşan Titi, şunları söyledi: "Sezon sonunda transfer teklifleri almak futbolcuyu mutlu eder. Hele ki Bursaspor gibi bir kulüp ilgilenince düşünecek pek de bir şeyin kalmaz. 'Acaba' demezsin."

Bursaspor'un yeni transferlerinden Titi, Avusturya kampında Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursaspor Muhabiri Barış Yalım'a özel açıklamalarda bulundu.

SÜPER BİR DUYGU

Bursaspor taraftarına hayran olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Muhteşem bir taraftar. Türkiye'deki serüvenimde Yeşil Beyazlı taraftarlar sadece deplasmanda değil bizlere evimizde de ne kadar büyük bir taraftar topluluğu olduklarını ispatlıyorlardı. Şimdi ise ben bu taraftarın desteklediği kulüpte oynayacağım. Gerçekten süper bir duygu. Takımlarına her zaman en üst düzey desteği veriyorlar. Ben de bunu bilerek çalışıyorum ve o günlerin gelmesini iple çekiyorum. O taraftar benim oynadığım takımı destekleyecek ben de onlar için oynayacağım. Kendimi çok şanslı ve ayrıcalıklı hissediyorum" şeklinde konuştu.

ÇOK ÇALIŞIR KENDİMİ ADARIM

Titi, kısaca kendini bu cümlelerle tanıttı: "Kendimi basitçe tanıtırsam, çok çalışır ve kendimi adarım. Saha içinde iyi bir duruş gösteririm. Defans ve ofansta takımıma destek veririm. İletişim kurmaya çalışırım, herkesle konuşurum. Daha önceki kulüplerimde yaptığım gibi kendimi adarım."

TAKIM HALİNDE SİSTEMATİK OLMALIYIZ

Bursaspor'a aynı gün imza attığı bir diğer yeni transfer Ekong'u sorduğumuzda Titi şu cevabı verdi: "Ekong gerçekten dikkat çekici bir oyuncu ve partner. Gözlemlediğim kadarıyla çok büyük kalite. İyi bir ikili olacağımıza inanıyorum. Ancak sadece onunla değil, takımdaki diğer arkadaşlarımla da savunma sistemini iyi oluşturmalıyız. Biz rakiplere gol atmayı zorlaştırırsak daha kolay maç kazanırız. Takım halinde sistematik olmalıyız" dedi.

NE ZAMAN NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL

Titi, Yeşil Beyazlı takımın efsane ismi Pablo Martin Batalla'ya da övgüler yağdırdı. "Saha içindeki görüşü ve vizyonu çok iyi" diyen" Titi,
"Batalla gibi bir futbolcuyla oynamak güzel bir duygu. Her an gol atabilir ya da gol pası verebilir. Ne zaman ne yapacağı belli değil. Onun yardımına da ihtiyaç duyacağım. Pablo'ya karşı ilk oynadığımız maçta bize kafa ile gol atmıştı. Ceza alanında çok etkin bir isim" dedi.
29 yaşındaki krampon ayrıca Harun'a da parantez açarak, " Onun arkamda olması çok önemli. Uluslararası maçlarda boy göstermiş birisi. İyi işler çıkaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.