Hava Durumu

Titi gitti, Nielsen geliyor

Brezilyalı stoperin Göztepe ile anlaşması üzerine Ali Ay yönetimi Samet Aybaba'nın istediği Malmö'nün Danimarkalı stoperi Lasse Nielsen için hem kulübüne hem de oyuncunun menajerine resmi teklif yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Titi gitti, Nielsen geliyor

I HABER Samet ZİNCİROĞULLARI I

AYBABA ÇOK İSTEDİ
Bursaspor'da takımın kaptanlarından ve savunmanın değişilmez isimlerinden Titi Göztepe'nin yolunu tutarken teknik direktör Samet Aybaba Ali Ay yönetimine Brezilyalı stoperin yerine alınmasını istediği oyuncunun ismini verdi. Yeşil Beyazlılar Samet Aybaba'nın talebi üzerine Danimarkalı Lasse Nielsen ile temasa geçti. İsveç'in Malmö takımında forma giyen 30 yaşındaki stoperin kulübüyle 2020 sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

RESMİ TEKLİF YAPILDI
Güncel piyasa değeri 1 milyon 250 bin Euro olan Lasse Nielsen bu sezon takımının Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynadığı 4 maçta da 90'ar dakika forma giydi. Daha önce Belçika'nın Gent, Hollanda'nın NEC Nijmegen, ve ülkesinin Aalborg takımlarında oynayan Lasse Nielsen, Damirka Milli Takımı'yla da bir kez sahaya çıktı. Bursaspor Titi'nin gitmesiyle oyuncu için hem kulübüne hem de menajerine resmi teklifi yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.