Hava Durumu

Titi resmen Bursaspor'da

Bursaspor Beşiktaş'la giriştiği transfer yarışını kazandı. Yeşil Beyazlı kulüp Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Titi ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2017 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Titi resmen Bursaspor'da

Bursaspor uzun uğraşlar verdiği Titi transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil Beyazlı kulüp bir süredir temas halinde olduğu hatta Beşiktaş'la ön sözleşme imzaladığı iddia edilen Brezilyalı stoper ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını kamuoyuna duyurdu. Titi ile geçen hafta el sıkışan Bursaspor yönetimi oyuncunun Türkiye yetkilerini elinde bulunduran menajer Murat Kuş'la da anlaşmaya varmış, ancak Titi'nin Brezilyalı menajerini ikna edememişti.

MENAJERİ İKNA EDİLDİ

Ancak transferin peşini bırakmayan Bursasporlu yetkililer dün gece geç saatlerde telefonla yaptıkları görüşmede Brezilyalı menajerle mutabakata vardı. Titi Bursaspor'la 3 yıllık anlaşmaya varırken salı ya da çarşamba günü Bursa'da olacak ve yapılacak sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak. Bursaspor 29 yaşındaki başarılı defans oyuncusuna imza parası vermeyecek. Titi Yeşil Beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon Euro olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.