Hava Durumu

Tiyatro okulu açmak istiyor

Yeni jenerasyonun en dikkat çekici oyuncuları arasında yer alan Ceyda Ateş, önümüzdeki yıllarda bir tiyatro okulu açmayı düşündüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tiyatro okulu açmak istiyor

Gözde hazır giyim markası BNG, Kristal Park'a açtığı yeni şubesinde önceki gün 'Yeni-lenme XIII' adını taşıyan ilkbahar/yaz koleksiyonunu tanıttı. Cemiyet hayatından çok sayıda kişinin katıldığı davetin özel konuğu ise Ceyda Ateş oldu. Sempatik tavırlarıyla davete renk katan güzel oyuncu, Bursa Hakimiyet'e samimi açıklamalarda bulundu. İleride yurtdışında eğitim almak istediğini belirten Ateş, kendisini tam anlamıyla ispat ettikten sonra İstanbul'da bir tiyatro okulu açmak istediğini açıkladı.

ZEYNA'YI OYNAMAK İSTERİM

Kendisini oyunculuk anlamında çok iyi bir yerde gördüğünü, ancak yine de öğrenmesi gereken şeyler olduğunu ifade eden Ateş, yeni kuşak oyunculardan özellikle Beren Saat'i ve Kıvanç Tatlıtuğ'u çok beğendiğini söyledi. Bundan sonraki projelerinde  kötü kadın rolünden farklı bir karakter canlandırmak istediğini belirten güzel oyuncu, Zeyna gibi savaşçı bir kadını oynamak istediğini söyledi. Hayranları tarafından seksi bir kadın olarak görülen Ateş, kendisini daha çok sevimli bulduğunu belirtti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.