Hava Durumu

TMOK'tan kamp merkezine tam not

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu üyeleri inceledikleri Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezinin hazırlıklarını sürdürdüğü Bursa'daki Sporcu Kamp Eğitim Merkezine tam not verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2017 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2017 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TMOK'tan kamp merkezine tam not

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu üyeleri Seyit Bilal Porsun ve Oktar Tertemiz, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin eşliğinde kısa bir süre önce hizmete giren Sporcu Kamp Eğitim Merkezini gezdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen 200 yataklı Merkezde incelemelerde bulunan TMOK Yönetim Kurulu üyeleri Porsun ve Tertemiz, Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi olarak hizmet veren Merkezin modern ve Bursa'ya çok yakışan bir tesis olduğunu dile getirdi.

ALTEPE'YE TEŞEKKÜR

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye böyle önemli tesisi Bursa'ya kazandırdıkları için teşekkür eden TMOK Yönetim Kurulu üyeleri Porsun ve Tertemiz, vizyon projelerine kavuşan Bursa'da sürdürülen çalışmalarla sporda önemli başarıların elde edileceğine inandıklarını vurguladı. Sporun gelişmesi, yaygınlaşması, genç nesillerin Fair Play, Olimpizm ve spor kültürünü özümsemesi için Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa'da sürdürülen proje ve etkinliklerin süreceğini de belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.