Hava Durumu

TOFAŞ Avrupa Arenası'nda

On iki yıl sonra çıktığı Avrupa arenasında TOP 16’ya kalma başarısı gösteren Kırmızı Beyazlılar EuroChallenge Kupası K Grubu’nda bu akşam Ukrayna temsilcisi Khimik Yuzhe takımı ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2013 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2013 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ Avrupa Arenası'nda

EuroChallenge Kupası’nda ilk turu Pınar Karşıyaka’nın ardından ikinci sırada bitirerek Top 16’ya kalan TOFAŞ ikinci tur ilk maçında bu akşam Ukrayna temsilcisi Khimik Yuzhe’yi ağırlayacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma AS TV ekranlarından canlı yayınlanacak.


121. MÜCADELE
Tarihinde birçok Avrupa başarısı gösteren TOFAŞ bu karşılaşmayla beraber 121. karşılaşmasına çıkacak. Kırmızı Beyazlılar daha önce oynadığı 120 maçta 65 galibiyet 55 mağlubiyet aldı. Bu karşılaşmalarda toplam 9262 sayı üreten Bursa ekibi, 9079 sayıyı potasında gördü. Tofaş’ta yeni transfer Litvanyalı Mindaugas Lukauskis de 15 numaralı formasıyla sahadaki yerini alacak.


SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ
Kırmızı Beyazlı ekibin genç antrenörü Ahmet Çakı, ligde aldıkları Erdemir mağlubiyetini unuttuklarını ve bugün oynayacakları karşılaşmaya odaklandıklarını söyleyerek, “ Elimizden geleni yapacağız. Avrupa kupasında yakaladığımız seriyi sürdürmek istiyoruz. Khimik Yuzhe maçını kazanmaktan başka düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı. TOFAŞ'ın grubunda ayrıca İsveç'in Norrköping Dolphins ve Rusya'nın Krasnye Krylia takımları yer alıyor.

 

Avrupa coşkusu AS TV’de
TOFAŞ’ın – Khimik ile oynayacağı FIBA EuroChallenge Cup Top 16 K Grubu ilk maçı AS TV’den canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma öncesine dair son bilgiler 19:35’ten itibaren Erdinç Sülün’ün sunumu ve Tolgay Ataokay’ın yorumlarıyla izleyicilere aktarılacak. Maç sonunda da tüm gelişmeler özel röportajlarla AS TV’de olacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.