Hava Durumu

TOFAŞ Avrupa aşkına

TOFAŞ, 7Days EuroCup D Grubu 4. hafta mücadelesinde bugün Asvel Lyon-Villeurbanne'yi ağırlayacak. 20.00'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor-3'ten canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2017 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2017 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ Avrupa aşkına

LİDER AVRUPA SAHNESİNDE

7Days EuroCup'ta dördüncü hafta heyecanı bugün oynanacak maçlarla start alacak. Bursa temsilcisi TOFAŞ da sahasında Fransa'nın Asvel Lyon-Villeurbanne takımını ağırlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 20.00 de başlayacak ve Tivibu Spor-3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'nden Robert Vylicky, Hırvatistan'dan Tomislav Hordov ve Almanya'dan Clemens Fritz hakem üçlüsü düdük çalacak. EuroCup'ta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Mavi Yeşilliler, son olarak Dolomiti Energia Trento deplasmanında aldığı galibiyetle D Grubu'nda 2. sırada yer alıyor.

İKİ MAÇ TEK BİLET

Ligde ve Avrupa'da üst üste başarılı sonuçlar alan TOFAŞ'ın Asvel ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçları tek biletle basketbol severlere sunuluyor. İki maç için bilet alan taraftarların biletleri ikinci maçta da geçerli olacağından biletleri kaybetmemeleri gerektiği kulüp tarafından açıklandı. Ayrıca taraftarların Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'na ulaşımını sağlayan 'Basketbus', Asvel Villeurbanne maçında da ücretsiz olarak hizmet verecek. BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından taraftarların salona ulaşımını sağlayacak otobüsler, karşılaşma öncesi ve sonrası istasyon ile salon arasında ring yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.