Hava Durumu

TOFAŞ Avrupa'da galibiyet arıyor

Mavi Yeşilliler, 7Days EuroCup D Grubu ikinci hafta mücadelesinde bugün İspanya temsilcisi Gran Canaria ile karşılaşacak. Nilüfer Tofaş Spor Salonu'ndaki mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 08:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ Avrupa'da galibiyet arıyor

İLK ZAFER GELSİN

7Days EuroCup'ta ikinci hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. D Grubu'ndaki ilk sınavında deplasmanda Ratiopharm Ulm'a mağlup olan TOFAŞ, bugün taraftarı önünde Gran Canaria'yı ağırlayacak. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne 2'de 2 yaparak süper başlayan Bursa temsilcisi, bu sezon Avrupa'daki ilk galibiyeti İspanyol ekibi karşısında arayacak. Mavi Yeşillilerin kritik mücadelesi saat 20.00'de S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

BASKETBUS HAZIR

Basketbolseverlerin Ni-lüfer Tofaş Salonu'na ulaşımını sağlayacak olan 'Basketbus', Gran Canaria maçında da hizmet verecek. Darüşşafaka basketbol karşılaşmasıyla uygulamaya geçen Basketbus, BursaRay'ın Organize Sanayi ve Nilüfer istasyonlarından taraftarların daha rahat bir şekilde salona ulaşmasını sağlayacak. İlk seferini saat 18.30'da gerçekleştirecek Basketbus, TOFAŞ'ın her iç saha maçı öncesi ve sonrasında taraftarlara hizmet vermeye devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.