Hava Durumu

TOFAŞ farklı kazandı!

Sezona muhteşem giriş yapan ve uzun süre liderliği elinde bulunduran TOFAŞ, konuk ettiği Yeşil Giresun Belediyespor'u ikinci yarıdaki üstün oyunuyla 92-52 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ farklı kazandı!

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında TOFAŞ, ağırladığı Yeşil Giresun Belediyespor'u 92-52 yendi. Lige üst üste 10 galibiyet alarak hızlı bir giriş yapan Bursa temsilcisi son haftalarda aldığı kötü sonuçlara Karadeniz ekibi karşısında son verdi. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan ev sahibi, ilk periyodu 23-25 geride tamamladı. İkinci periyotta etkili olmaya başlayan Bursa ekibi üst üste bulduğu sayılarla öne geçmeyi başardı ve soyunma odasına 46-41 önde girdi.

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Orhun Ene'nin öğrencileri rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi ve üçüncü çeyrekte farkı 16 sayıya çıkartarak final periyoduna 64-46'lık üstünlükle girdi. Dördüncü çeyrekte de pota altında etkili olan Bursa ekibi üst üste bulduğu sayılarla rakibinin direncini tamamen kırdı ve maçı 40 sayılık farkla 92-52 kazanmayı başardı. Bu sonucun ardından TOFAŞ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 12. galibiyetini alırken konuk ekip Yeşil Giresun Belediyespor ise 10. mağlubiyetini almış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.