Hava Durumu

TOFAŞ galibiyet avında!

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup TOP16 turu 2. haftasında deplasmanda bu akşam Andorra temsilcisi MoraBanc Andorra ile karşılaşacak. Maç saat 22.00'de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ galibiyet avında!

Tarihinde ilk kez 7Days EuroCup TOP16 turuna kalan ve ilk maçında sahasında Unicaja Malaga'yı evinde 84-82 yenerek büyük bir avantaj elde eden TOFAŞ bu akşam Avrupa Arenası'nda önemli bir maça çıkacak. H Grubu'nda yer alan Bursa temsilcisi Andorra deplasmanında MoraBanc Andorra ile karşılaşacak. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Joventut Badalona'ya 90-87 yenilen MoraBanc Andorra TOFAŞ karşısında galibiyet arayacak. İki takım arasındaki kritik randevu saat 22.00'de başlayacak.

ORHUN ENE MAÇTA YOK

Mavi Yeşilliler, Andorra'ya eksik bir kadroyla gitti. Gribal enfeksiyon geçiren Başantrenör Orhun Ene takımın başında yer alamayacak. Takımın önemli isimlerinden Sammy Mejia ve Matt Lojeski sakatlıkları nedeniyle, DJ White da gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle Andorra'ya giden maç kafilesinde kendilerine yer bulamadı. Yeni transfer Rion Brown; Andorra kafilesinde yer almasına rağmen statü gereği Andorra deplasmanında forma giyemeyecek. Bursa temsilcisi maçı kazanarak ikide iki yapma peşinde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.