Hava Durumu

Tofaş "Geleceği şekillendiriyor"

TOFAŞ Basketbol Takımı oyuncuları Yiğit Arslan, Berkan Durmaz ve Muhaymin Mustafa Bursa Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen "Geleceğini Şekillendir" seminerinde öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tofaş "Geleceği  şekillendiriyor"

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın yetenekli oyuncularından Yiğit Arslan, Berkan Durmaz ve Muhaymin Mustafa, Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ) öğrencilerin sorularını yanıtladı. BTÜ Sosyal Çalışmalar Topluluğu, Diplomasi ve Dış Politikalar Araştırma Topluluğu, Ortak Akıl Topluluğu ve Lojistik Topluluğu öğrencileri tarafından ortaklaşa organize edilen "Geleceğini Şekillendir 2" semineri kapsamında BTÜ Yıldırım Yerleşkesi'nde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen basketbolcular, kariyerleri ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"HEDEF KOYMAK LAZIM"

Eğitim ile sporu bir arada götürebilmek için en büyük şansının ailesi olduğunu belirten Berkan Durmaz, "Çünkü onlar beni sürekli desteklediler. Küçük yaşlarda her zaman idmana götürüp getirdiler. Eğitimle sporu bir arada götürebilmem için her şeyi yaptılar. Aile desteği çok önemli" dedi NBA kendine hedef olarak koyduğunu belirten Muhaymin Mustafa, bu hedefe ulaşmanın kolay olmadığını ancak, bu seviyelere çıkıp orada kalıcı olmak istediğini söyledi. İyi bir sporculuk kariyeri sonrasında basketboldan kopmak istemediğini vurgulayan Yiğit Arslan da önemli olanın sıkı çalışmak olduğunu belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.