Hava Durumu

TOFAŞ'ın dişine göre

Mavi Beyazlılar 7Days Eurocup D Grubu'nda İspanyol Las Palmas, Rus Zenit St. Petersburg, İtalyan Dolomiti Energia Trento, Alman Ratiopharm Ulm ve Fransız Asvel Basket ile eşleşti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 07:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 07:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'ın dişine göre

2017-2018 sezonunda hem Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde hem de Avrupa'da başarı isteyen TOFAŞ'ın 7Days Eurocup'taki rakipleri belli oldu. Mavi Beyazlılar, Barcelona'da gerçekleştirilen kura çekiminde D Grubu'nda yer aldı. TOFAŞ'ın rakipleri ise İspanya'nın Herbalife Gran Canaria Las Palmas, Rusya'nın Zenit St. Petersburg, İtalya'nın Dolomiti Energia Trento, Almanya'nın Ratiopharm Ulm ve Fransa'nın Asvel Basket Villeurbanne takımları oldu.

İLK 4'TE BİTİRMESİ LAZIM

Turnuvada grup maçları 11 Ekim-27 Aralık 2017 tarihleri arasında oynanacak. Gruplarından ilk 4 sırayı alan ekipler son 16'ya yükselecek. Burada gruplarda 4 takım yer alacak. Çeyrek finalden itibaren finale kadar olan aşamalarda 2 galibiyete ulaşan takımlar üst tura çıkacak. 7Days Eurocup'ta mücadele eden diğer Türk takımlarından Galatasaray Odeabank B Grubu, Doğuş'un sponsorluğunu Fenerbahçe'ye kaptıran Darüşşafaka ise A Grubu'nda mücadele edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.