Hava Durumu

TOFAŞ kupada sahaya iniyor

TOFAŞ , Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde bugün Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve Tivibu Spor'dan şifresiz canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2019 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2019 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ kupada sahaya iniyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde zirve takibini başarılı bir şekilde sürdüren TOFAŞ'ın Erkekler Türkiye Kupası serüveni bugün başlıyor. Ligin ilk yarısını 3. sırada tamamlayan, çıkışını ikinci devrede de sürdüren Bursa temsilcisi, geçen yılın finalisti olarak katılacağı kupanın çeyrek finalinde; devreyi 6. sırada bitiren Beşiktaş Sompo Japan ile kozlarını paylaşacak. Ankara'nın ev sahipliğinde Ankara Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve Tivibu Spor'dan yayınlanacak.

FİNAL PAZAR GÜNÜ

Ligin ilk yarısında Beşiktaş Sompo Japan ile evinde karşı karşıya gelen TOFAŞ, bu maçtan 89-79 galip ayrılmıştı. Mavi Yeşilliler, bugünkü mücadelede tur atlayan taraf olması halinde yarı final maçını 16 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Anadolu Efes-Gaziantep Basketbol eşleşmesinin galibiyle yapacak. Türkiye Kupası'nda şampiyon ise 17 Şubat Pazar günü saat 19.00'da oynanacak final maçıyla belirlenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.