Hava Durumu

TOFAŞ parkeye indi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçtiğimiz sezonu 2. olarak tamamlayan Tofaş Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonunun ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ parkeye indi

KONDİSYON ÇALIŞTILAR

Geçtiğimiz sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada bitiren ve play-off'ta çeyrek final ve yarı finaldeki rakiplerini geçerek finalde Fenerbahçe karşısında 4-1'lik seri ile elenerek normal sezonu 2. olarak tamamlayan Tofaş Basketbol Takımı, 2018-2019 sezonu kapsamında dün parkeye indi. Mavi Yeşilliler'in Başantrenörü Orhun Ene yönetiminde Mustafa Vehbi Koç Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

ÖNCE BURSA SONRA İTALYA

Milli takımlarda bulunan oyuncuların yer almadığı antrenmana yeni transfer Jeff Withey de sağlık kontrolleri devam ettiği için katılamadı. Çalışmalarını 26 Ağustos'a kadar Bursa'da sürdürecek olan Mavi Yeşilliler, antrenmanlarına 27 Ağustos-7 Eylül 2018 tarihleri arasında İtalya'nın Bormio kentinde gerçekleştireceği yurtdışı kampıyla devam edecek. Bursa temsilcisi, burada Almanya'nın Würzburg ve İtalya'nın Brescia takımlarıyla 2 hazırlık karşılaşması oynayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.