Hava Durumu

Tofaş perdeyi Karşıyaka'da açacak

Geçen sezonu ikinci sırada tamamlayarak büyük başarıya imza atan Bursa ekibi, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezona Pınar Karşıyaka ile başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tofaş perdeyi Karşıyaka'da açacak

HEYECAN 6 EKİM'DE BAŞLIYOR
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2018-2019 sezonu fikstürü belirlendi. İstanbul'da gerçekleşen kura çekiminde, TOFAŞ Spor Kulübü'nü Genel Menajer Tolga Öngören ve A Takım Menajeri Ferhat Şoför temsil etti. 16 takımın yer aldığı ve 30 hafta sürecek olan ligde normal sezon, 6-7-8 Ekim 2018 tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Sezonun ilk yarısı 13 Ocak'ta sona erecek. Normal sezonda iki maç hafta içinde oynanacak ve normal sezon 12 Mayıs'ta sona erecek. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde play-off etabının ise 22 Mayıs 2019'da başlaması planlanıyor. TOFAŞ 2018-19 sezonu perdesini deplasmanda Pınar Karşıyaka ile açacak. Bursa ekibi evindeki ilk maçını ise istanbul BBSK ile oynayacak.

HEDEF İLK 4 İÇERİSİNDE OLMAK
Bu yıl ligin yanı sıra 7Days Eurocup ve Erkekler Türkiye Kupası'nda da mücadele edecek Tofaş'ta Genel Menajer Tolga Öngören, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, hedeflerinin ilk 4 takım içerisinde yer almak olduğunu söyledi. Öngören, "Geçen sene çok iyi bir sezon geçirdik. Gerçekten hem oynadığımız basketbolla, hem yeni oyunculara şans vererek, hem de fair-play ruhu içerisinde güzel bir sezon geçirdik. Başlamak önemli bir durum ama bence içinde gelişebilen, daha büyüyebilen, olgunlaşabilen takımlar sezonun sonunda daha iyi yerlerde olacaklar. Amacımız ligde yine ilk 4 içerisinde olmak. Bunu yaparken de biz mutlaka yeni yüzlere, özellikle genç oyuncularımıza şans vermek istiyoruz.''dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.