Hava Durumu

TOFAŞ rol model olacak

"3 sene önce küme düşmüştük. Bugün itibarıyla Avrupa'da oynayan bir takımız" ifadesini kullanan TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, "Bundan sonra hedefimiz, diğer takımların da örnek alabileceği bir model oluşturmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ rol model olacak

Başarılı çalıştırıcı, yeni sözonda hem lig, hem Avrupa'da zorlu bir mücadele vereceklerini söyledi

HEDEFLERİMİZE ULAŞTIK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın başantrenörü Orhun Ene, yeni sezonda hem ligde hem Avrupa'da olmak üzere iki kulvarda mücadele vereceklerini belirterek, kendilerini zorlayacak bir süreçte çok çalışarak başarılı olmak için mücadele vereceklerini söyledi.

Önceki sene Süper Lig'e yükseldiklerinde Türk oyuncular ve 2 yabancı oyuncunun iskeletini oluşturduğu bir kadrolarının bulunduğunu, bu kadronun üzerine ilaveler yaparak sezona başladıklarını hatırlatan Ene, "Süper Lig'de ilk sezonda hedefimiz play-off'a katılıp, Avrupa'ya kalmaktı. Bunu başardığımız için mutluyuz. Bundan sonra hedefimiz, diğer takımların da örnek alabileceği bir model oluşturmak" dedi.

BU YIL DAHA ÜMİTLİYİZ

Geçen sezondan en büyük kazançlarının tecrübe olduğunu ifade eden Orhun Ene, "Birincisi bu bizim için kazançtır. İkincisi ise genç oyuncularımızı gördük. Onlara görevler verdik, yerine getirdiler. Onlarla birlikte bana göre ulaşılması gereken bir noktaya gelerek bu yıl için daha da ümitlendik.

TOFAŞ'ın hedeflerinden biri de Bursa'da basketbolu geliştirmek. Sadece kendi basketbolunu geliştirmek değil, burayı bir basketbol şehri haline getirmek. Şu an için gelmemiz gereken noktaya geldik. Bundan sonra buralardan yavaş yavaş yukarıya çıkacağız. Böyle bir kültürü olan ve devam ettiren kulüpte çalışmak benim için mutluluk. Ben TOFAŞ'ın çok değerli olduğunu düşünüyorum. Umarım eskisi gibi tüm Bursa'nın ilgi duyduğu ortamı yakalarız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.