Hava Durumu

TOFAŞ şaha kalkacak!

Mavi Beyazlıların başarılı başantrenörü Orhun Ene, "Bizi oldukça zorlu bir sezon bekliyor. Ancak devamlılığı sağladığımız takdirde istediğimiz hedeflere ulaşırız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2017 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2017 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ şaha kalkacak!

Yeni sezonda hem Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde hem de 7Days EuroCup'ta mücadele edecek TOFAŞ başarıya odaklandı. 14 Ağustos'ta sezon öncesi hazırlıkları için toparlanacak Mavi Beyazlılarda Başantrenör Orhun Ene, kendilerini zorlu bir sezonun beklediğini belirterek, "Her iki kulvarda da devamlılığı sağlamamız lazım. Bunun için üst düzey bir basketbol oynamalıyız. Dirençli ve rekabetçi bir ekip olduğumuz takdirde başarılar da gelecektir" dedi.

TANINAN BİR KULÜBÜZ

Avrupa'da uzun bir sürenin ardından mücadele etmenin kolay olmayacağını ifade eden Orhun Ene, "Tecrübeli ve ciddi rakiplerimiz var. Ancak bizim de avantajımız Avrupa'da tanınan, geçmişte önemli başarılar elde etmiş bir kulüp olmamız. Bu havayı daha önce soluyan tecrübeli oyuncularımızla birlikte iyi işler çıkarmak için mücadele vereceğiz. Artık seyircimizin de taraftar olması gerekiyor. Onların da rakibi baskı altına alması lazım" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.