Hava Durumu

TOFAŞ'ta Anadolu Efes üzüntüsü

Anadolu Efes maçında basketbol severlere iyi bir maç seyrettirememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, "Bir an önce toparlanıp, sağlıklı bir şekilde, hazır bir şekilde play-off'a sağlam girmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2019 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'ta Anadolu Efes üzüntüsü

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 27. hafta erteleme maçında deplasmanda Anadolu Efes'e 98-54 mağlup olan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene ve oyunculardan Berkan Durmaz açıklamalarda bulundu. Sezonu üçüncü sırada bitirmek istediklerini belirten Ene, "Kalan 2 maçımızı da iyi oynamak istiyorduk. Haftalardan beri sakatlıklarla uğraşıyoruz. Neticede biz bir takımız. Diğer arkadaşlara da güveniyoruz. A. Efes karşısında o direnci ve mücadeleyi gösteremedik. Üzüntü verici tabii ki ama bu sene Fenerbahçe ve Efes'in kadro olarak üst seviyede olması bu tip maçların kolay kopmasına neden oluyor" dedi.

OYUN BİZE YAKIŞMADI

TOFAŞ Basketbol Takımı'nın milli basketbolcularından Berkan Durmaz ise Anadolu Efes maçıyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle bize, TOFAŞ Spor Kulübü'ne yakışmayan bir basketbol oynadığımız için üz-günüz. Üçüncü çeyrekte farkı kapatmak için elimizde bir fırsat vardı fakat Anadolu Efes bu çeyreğe çok iyi başladı. Daha sonra da rakibimizin Euroleague Final Four'u öncesi play-off'larda yakaladığı momentumuyla birlikte onları durduramadık. Kötü bir maç oldu bizim için. Beşiktaş maçıyla normal sezonu kapatacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.