Hava Durumu

TOFAŞ'ta hedef son 16

TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, 7DaysEuroCup'ta aldıkları Energia Trento galibiyetinin kendilerine ekstra motivasyon olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, "Amacımız Avrupa'da galibiyetlere devam edip son 16 takım arasına adım atmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'ta hedef son 16

GALİBİYETİ HAK ETTİK

7DaysEuroCup 3. haftasında deplasmanda İtalyan ekibi Energia Trento'yu müthiş bir geri dönüşün ardından 88-91 yenerek D Grubu'nda zirve iddiasını sürdüren TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene ve basketbolculardan Tony Crocker, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Önceki maçlarda yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Daha önce Almanya'da oynadığımız Ratiopharm Ulm maçındaki hatalarımızı tekrarlamadık ve bu karşılaşmayı kazanmasını bildik. Sadece fiziksel olarak değil mental açıdan da iyi bir oyun sergiledik ve galibiyeti hakettik" diye konuştu.

KALİTEMİZİ İSPATLADIK

Avrupa sahnesinde oynamanın kolay olmadığını da sözlerine ekleyen Orhun Ene, "Bu galibiyet bize önümüzdeki maçlar için ekstra motivasyon sağlayacak. Avrupada'ki maçlarda kendinizden emin ve sakin kalmalısınız. Biz de bunu yavaş yavaş öğreniyoruz. Hedefimiz gruptan çıkıp son 16'ya kalmak" dedi.
Bu sezon sakatlığının ardından ilk kez Trento maçıyla parkeye çıkan ve attığı 17 sayıyla galibiyette önemli pay sahibi olan Mavi Yeşillilerin Amerikalı basketbolcusu Tony Crocker ise,"Yeniden geri dönebilmek için çok çalıştım. Trento karşısında takım olarak büyük karakter gösterdik ve maçı kazanarak kalitemizi ispatladık" şeklinde görüş bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.