Hava Durumu

TOFAŞ’ta kan değişimi

Önümüzdeki sezon için kulübün her kademesinde değişikliğe gitme kararı aldıklarını söyleyen Kırmızı Beyazlılar'ın Başkanı Efe Aydan, şampiyonlukların yaşandığı günlere dönmek için harekete geçtiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2012 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2012 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ’ta kan değişimi
Şanssızlıklara geçen yılın ardından normal sezonu sekizinci sırada bitirerek play-off'lara kalan ve Galatasaray'a ilk turda elenerek ligi kapatan TOFAŞ'ta köklü değişiklikler yaşanacak. Gelecek sezon planlarını ve hedeflerini BH Spor'a anlatan başkan Efe Aydan, "Yeniden yapılanarak geçmiş yıllardaki başarıları yakalayacak bir takım kuracağız" dedi.

ÖNGÖREN'LE GÖRÜŞÜYORUZ
Önümüzdeki yıl hedefledikleri başarılara ulaşmak için takım içerisinde aksayan yerlere önemli rötuşlarda bulunacaklarını söyleyen Aydan, "Değişime teknik kadroyla başladık. Nihat İziç'e emeklerinden ötürü teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Teknik menajer olarak ise Tolga Öngören'le görüşmelerimiz sürüyor. Bir haftaya kadar bu konuda ciddi ilerlemeler kaydedeceğimizi umuyorum" diye konuştu.

İSİMLER BELLİ DEĞİL
Transfer politikası hakkında da açıklamada bulunan Aydan, " Teknik kadronun oluşmasıyla beraber transfere yöneleceğiz. İlk olarak antrenör eksiğimizi gidereceğiz. Fakat şu an belirli bir isim yok. Yerli ya da yabancı konusunda kararımızı yeni kuracağımız ekiple kararlaştıracağız. Bununla beraber sözleşmesi biten oyuncularla anlaşma konusunda sıkıntı yaşamayız. İç transferi sorunsuz çözeriz. Daha sonra dış transfere geçerek yolumuza bakacağız" dedi.


Haber: Emrah GÜLER
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.