Hava Durumu

TOFAŞ'ta keyifler yerinde

Ligde ve Avrupa'da oynadığı yedi maçın altısını kazanan TOFAŞ'ta keyifler yerinde. Yoluna lider olarak devam eden Mavi Yeşillilerin Başantrenörü Orhun Ene, "Takım olarak yenilmemekten dolayı mutluyuz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'ta keyifler yerinde

YENİLMEMEKTEN MUTLUYUZ

Tahincioğlu Basketbol Ligi 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Sakarya Büyükşehirspor'u 86-74 yenen TOFAŞ namağlup liderliğini sürdürdü. Bursa ekibinde başantrenör Orhun Ene ve Tony Crocker karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Hem lig hem Avrupa'da mücadele verdiklerini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "Türkiye ligi kolay bir yer değil. Takım olarak tabii ki yenilmemekten mutluyuz ama önemli olan sahada basketbol olarak doğru işler yapmamız. Şimdi Eurocup'ta önümüzde çok önemli bir Asvel maçımız var. O maçın hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

DOĞRU ŞUTLARLA KAZANDIK

TOFAŞ'ın ABD'li oyuncusu Tony Crocker, ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Sakarya Büyükşehir Basketbol takımının iyi bir takım olduğunu ve kendilerine karşı iyi mücadele ettiğini vurgulayan Crocker, "Sert bir takıma karşı biz de sert bir basketbol oynadık. Maçın sonunda biraz adaptasyon problemi olsa da final çeyreğinde yine doğru şut seçimleriyle maçı kazandık. Üst üste kazandığımız maçlar devam ediyor. Umarım üzerine daha da fazla koyarak bu şekilde devam ederiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.