Hava Durumu

Tofaş'tan Bursa'ya büyük jest

Türk Otomobil Fabrikası A.Ş (TOFAŞ), Bursa Emniyet Müdürlüğüne 5 adet lüks otomobil, Bursa Valiliğine ise 1 adet 4x4 cip hediye etti. Emniyete verilen 5 adet lüks araç İstanbul’da olduğu gibi turistlerin ve vatandaşların yoğun olduğu yerlerde kullanılacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tofaş'tan Bursa'ya büyük jest
TOFAŞ, Bursa Emniyet Müdürlüğüne ve Valiliğine toplamda 6 adet araç hediye etti. 5 tanesini Bursa Emniyetinin kullanacağı lüks araçlar İstanbul’daki gibi turistlerin ve halkın yoğun olduğu yerlerde kullanılacak.

Yapılan törende konuşan TOFAŞ Ceo'su Cengiz Eroldu, Tofaş’ın Bursa’nın önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Bursa Tofaş’sız, Tofaş Bursa’sız düşünülemeyecek durumda. Bizim Bursa’ya yaptığımız ekonomik katkı dışında sosyal ve kamu hayatına da destek olmak önceliklerimiz arasında” dedi. 

Bursa’nın bir huzur kenti olduğunu belirten Eroldu, “Bizde bu çalışmalara katkıda bulunmak için buradayız. Emniyet Müdürlüğümüz ve Bursa Valiliğimize 6 adet en yeni model FIAT aracımızı teslim ediyoruz. Bir miktar bizimde katkımız olursa yapılan bu değerli çalışmalara bizim için en büyük mutluluk o olacaktır” şeklinde konuştu.

Tofaş’a katkılarından dolayı teşekkür eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, vatandaşın kendilerinden birinci beklentisinin Bursa’da kamu düzeninin sağlanması ve kentin huzurlu bir kent haline dönüştürülmesi olduğunu belirtti. Karaloğlu, "Bizde bütün kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütleri ile kentteki bütün dinamiklerle bunu sağlamak için mücadele veriyoruz. Bu sadece bizim gayretlerimizle yeterli olmuyor. Bunun için hem sivil toplumun, hem de kentteki önemli sanayi kuruluşlarının yardımına ihtiyaç oluyor. Bugün Bursa ve Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan TOFAŞ kentin bu gayretine, vatandaşın kendisini huzurlu hissetme talebine bir cevabı. 6 araçlık bir katkı sundular, birisini valiliğimiz emrinde, 5 tanesini de il emniyet müdürlüğümüz hizmetlerinden kullanacağız” dedi.

Yapılan devir teslim töreninin ardından araçlar teslim edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.