Hava Durumu

TOFAŞ'tan önemli galibiyet

Deplasmanda Best Balıkesir'i 5 sayı farkla mağlup eden TOFAŞ, ligdeki 9., son 4 maçtaki 3. zaferine ulaşarak play-off yarışında bir adım öne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2017 05:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2017 05:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'tan önemli galibiyet

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 19. haftasında TOFAŞ, Best Balıkesir'e konuk oldu. Balıkesir Yeni Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Barış, Mejia, Crocker, Copeland ve Kaya Peker beşiyle başlayan Mavi Beyazlılar, 5. dakikayı 13-11 geride geçse de periyodu Kaya Peker'in etkili oyunuyla 20-18 üstünlükle tamamladı. İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf ise Best Balıkesir oldu. Ev sahibi ekip Ofoegbu'nun sayılarıyla öne geçti soyunma odasına 42-40 üstün girdi.

HATA YAPMADI

Üçüncü çeyreğe de etkili başlayan rakibine aynı şekilde karşılık veren TOFAŞ, 25. dakika sonunda 2 sayılık farkı korudu: 54-52. Bu dakikadan itibaren oyundaki üstünlüğünü eline alan Bursa temsilcisi, Barış Ermiş ve Sammy Mejia'nın sayılarıyla final periyoduna 68-60 önde girdi. Dördüncü çeyrekte Culpepper'ın sayılarına cevap Chris Copeland'dan geldi. Copeland'ın üçlükleriyle farkı artıran TOFAŞ, kalan bölümde hata yapmadı ve parkeden 86-81'lik galibiyetle ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.