Hava Durumu

Tofaş'tan Timsah Arena hamlesi

TOFAŞ, 2015-2016 sezonunda Bursa'da faaliyete geçen, 'Timsah Arena' olarak bilinen Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'na tribün sponsoru oldu. Timsah Arena’nın Kuzey Tribünü bundan böyle üç yıl boyunca Tofaş Tribünü olarak anılacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tofaş'tan  Timsah Arena hamlesi
Anlaşmayla ilgili konuşan Tofaş Ceo’su Cengiz Eroldu, "Bursa’nın futbol takımını, stadyumunda destekleyecek önemli bir sponsorluğa imza attığımız için mutluyuz. Bursaspor ile uzun zamandır görüşmelerimiz sürüyordu. Bu görüşmelerin sonunda kulübün maçlarının oynandığı Timsah Arena’da üç yıllığına tribün sponsoru olduk. Tofaş Tribünü'nün Bursaspor’a uğur getirmesini ve Bursaspor’un başarılarla Bursa halkını gururlandırmasını diliyoruz'' diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay konuyla ilgili şu açaklamayı yaptı: 

"Bursa'nın en önemli markası kuşkusuz Bursaspor'dur. Bursa'nın ve Bursa'dan dünyaya açılan bütün firma ve markaların kulübümüzle işbirliği içinde olduklarını görmek, bu şehrin insanına ve taraftarımıza gurur verir. Tofaş'ın Bursaspor'a isim sponsoru olması önemli bir işarettir ve kısa sürede stadın ismini, tribünlerini ve localarını Bursa markalarıyla buluşturacağımıza inanıyorum." 

Yapılan anlaşma gereği Bursaspor kulübü 3 yıl için Tofaş’tan toplam 900 bin dolar alacak. Anlaşma gereği yeşil beyazlı kulüp her yıl için 500 kombine bileti verirken, stat içerisindeki panalorda Tofaş reklamı dönecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.