Hava Durumu

TOFAŞ'tan üzücü sonuç!

Tahincioğlu Basketbol Ligi play off yarı final serisi 3. maçında Anadolu Efes'e konuk olan Bursa ekibi güçlü rakibine direnemedi ve 3 galibiyet alan takımın finale kalacağı seride durum 2-1'e geldi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2018 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2018 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ'tan üzücü sonuç!

HABER: Özgün DOĞAN

TOFAŞ, Tahincioğlu Basketbol Ligi yarı final 3. maçında konuk olduğu Anadolu Efes'e mağlup oldu. İlk iki maçta evinde rakibine şans tanımayan Mavi Yeşilliler deplasmanda oynadığı ilk maçta İstanbul ekibine direnemedi ve seriyi 4. maça taşıdı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan takım ev sahibi ekip oldu. Üst üste sayılar üreten Mavi Beyazlılar ilk çeyreği 24-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte rakibinin hızlı hücumlarına karşılık vermekte zorlanan TOFAŞ farkın açılmasına engel olamadı ve soyunma odasına 48-37 geride girdi.

SERİDE DURUM 2-1 OLDU

İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip oldu. İlk bölümlerde pota altında Pierria Henry ile etkili olan TOFAŞ farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başarsada son bölümlerde güçlü rakibinin dış atışlarına karşılık veremedi ve final periyoduna 65-56 geride girdi. Son çeyrekte de dış atışlardan isabet sağlayamayan Orhun Ene'nin öğrencileri farkı eritemedi ve parkeden 94-88 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla play off yarı finalinde durum 2-1 olurken serinin 4. maçı 2 Haziran Cumartesi günü saat 18.15'te İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak bu maçı da İstanbul ekibinin kazanması durumunda serinin son maçı Bursa'ya taşınacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.