Hava Durumu

TOFAŞ, yeniden Avrupa sahnesinde

7Days EuroCup D Grubu 7. hafta mücadelesinde TOFAŞ, bugün İspanya'nın Herbalife Gran Canaria takımına konuk olacak. Gran Canaria Arena'daki karşılaşma 21.00'de başlayacak ve Euroleaguetv.com'dan canlı yayınlanacak

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2017 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ, yeniden  Avrupa sahnesinde

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, Avrupa'da bu sezon ki 7.maçına çıkıyor. Türkiye liginde 9'da 9 yaparak hem liderliğini sürdüren hem de 27 yıllık kulüp rekorunu geliştirerek tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Mavi Yeşilliler, 7Days Eurocup D Grubu yedinci haftasında Herbalife Gran Canaria'ya konuk olacak. Gran Canaria Arena'da oynanacak maç 21.00'de başlayacak ve canlı yayını Euroleaguetv.com adresinden gerçekleşecek. Karşılaşmayı İsrail'den Seffi Shemmesh, Slovenya'dan Mario Majkic ve Portekiz'den Sergio Silva hakem üçlüsü yönetecek.

Türkiye liginde olduğu gibi Avrupa'da da başarılı bir sezon geçiren TOFAŞ, şu ana kadar oynadığı 6 maçta 2 mağlubiyet, 4 galibiyet alarak D Grubu'nda lider konumda bulunuyor . Rakip Herbalife Gran Canaria ise grup maçlarına evinde aldığı Zenit St. Petersburg galibiyetiyle başlasa da sonraki 2 maçta TOFAŞ ve Ratiopharm Ulm deplasmanlarından yenilgiyle ayrıldı. İç sahada Dolomiti Energia Trento ve dış sahada Asvel Villeurbanne'yi deviren İspanyollar, konuk olduğu Rus rakibi Zenit'e mağlup olunca 3 galibiyetle dördüncü sırada kaldı. TOFAŞ, Gran Canaria ile Bursa'da oynadığı maçı 98-94 kazanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.