Hava Durumu

TOFAŞ yine gönülleri fethetti

Spor Toto Basketbol Süper Lig'de Trabzonspor Medical Park'a konuk olan TOFAŞ, bir örnek davranışa daha imza atarak gönüllerde taht kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ yine gönülleri fethetti
İlker TÜRKER'in haberi...

İmzalı bir forma hazırlayan TOFAŞ Basketbol Kulübü, nöroblastom tedavisi gören 7 yaşındaki fanatik Trabzonsporlu Kemal Onur Sevinç'e sürpriz bir hediye hazırladı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

"Kemal Onur Sevinç'e sevgilerimizle" yazılı imzalı forma, "En kısa sürede sağlığına kavuşman dileğiyle" mesajı ile tedavisi devam eden Sevinç'e verilmek üzere, Trabzonspor Medikal Park Kulübü'ne teslim edildi. TOFAŞ'ın bu güzel jesti yine alkış aldı.

Beş yıl önce, kanser hastalığının bir çeşiti olan yumuşak doku tümörüne yakalanan minik Kemal Onur Sevinç,  tam anlamıyla bir Trabzonspor hayranı. 


\\\\\\\"\\\\\\\"

KEMAL ONUR SEVİNÇ'TEN TEŞEKKÜR TWEET'İ

Trabzonspor taraftarı küçük Kemal Onur Sevinç ise, bu jest üzerine ailesi tarafından açılan twitter hesabından TOFAŞ Spor Kulübü'ne teşekkür etti.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Bunun üzerine Trabzospor Medical Park da bu jeste karşılık vererek, maçın gelirini Renk Otizm'e bağışlama kararı alarak, bunu resmi twitter hesabından duyurdu. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

TRABZONSPOR'DAN EKMEK JESTİ!

Maçın başlamasına dakikalar kala Trabzonspor Medikal Park resmi twitter adresinden üzerinde TOFAŞ yazan Tarbzon ekmeğinin fotoğrafını payllaşarak şu notu düştü; "Spor; Barış, dostluk ve kardeşliktir. Kardeşlik, bir ekmeği bölüşmektir. İyi olan kazansın." 

\\\\\\\"\\\\\\\"

BASKETBOL SADECE SPOR DEĞİLDİR

TOFAŞ Spor Kulübü ise Trabzon'dan gelen ekmek jestine : "Aynı sofrada farklı lezzetleriz. Basketbol sadece spor değildir" diye cevap verdi.


TOFAŞ'IN FENERBAHÇE'YE JESTİ MERAK KONUSU

TOFAŞ Spor Kulübü'nün #iyilikbulaşıçıdır hashtag'iyle başlattığı kampanya her hafta başka sürpriz ve karşılıklı jestlerle sürüyor. TOFAŞ'ın önümüzdeki hafta Bursa'da karşılaşacağı Fenerbahçe'ye yapacağı jest ise şimdiden merak konusu..
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.