Hava Durumu

TOFAŞ zirve aşkına

Tahincioğlu Basketbol Ligi 4. haftasında TOFAŞ, Sakarya Büyükşehir Basketbol'a konuk oluyor. Saat 15.15'te başlayacak mücadele NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2017 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TOFAŞ zirve aşkına

5 MAÇTIR YENİLMİYOR

TOFAŞ, Tahincioğlu Basketbol Ligi'nin 4. haftasında bu sezonun yeni ekibi Sakaraya Büyükşehir ile deplasmanda karşılaşıyor. Son 5 resmi maçında yenilgi yüzü görmeyen ve ligde lider olarak yoluna devam eden Bursa temsilcisi zirvedeki yerini korumak istiyor.
Başarılı çıkışını Avrupa'da da devam ettiren Mavi Yeşiller hafta içinde İtalya deplasmanında Dolomiti Energia Trento'yu yenerek 7Days Eurocup D Grubu'nda zirvenin ortağı olmuştu.

RAKİBİNİ TANIYOR

Tahincioğlu Basketbol Ligi'ne müthiş bir giriş yapan TOFAŞ, yakaladığı galibiyet serisini Sakarya'da da sürdürmeyi hedefliyor.
Sakarya Spor Salonu'nda oynanacak mücadele saat 15.15'te başlayacak ve NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Mehmet Şahin ve Kaan Büyükçil üçlüsü yönetecek. TOFAŞ, rakibiyle sezon öncesi ev sahipliğini yaptığı Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda karşılaşmış ve maçtan 82-75 galip ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.