Hava Durumu

Tokat atan ağabeyini bıçakladı

Ağrı'dan inşaatlarda çalışmak için Konya'ya gelen 34 yaşındaki Yüksel A., işe gitmediği için kendisine tokat atan ağabeyi 37 yaşındaki Şükrullah A.'yı bıçakladı. Yaralanan ağabey, ambulansla kaldırldığı hastanede tedaviye alındı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tokat atan ağabeyini bıçakladı

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Mimar Muzaffer Caddesi'ndeki bir işhanının bodrum katında meydana geldi. Ağrı'dan Konya'ya inşaatlarda çalışmak için gelen Şükrullah A., kaldıkları işhanının bodrum katında yorgun olduğunu söyleyerek işe gitmeyen kardeşi Yüksel A. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kardeşine tokat atan Şükrullah A., başına sert bir cisimle de vurdu.

Bunun üzerine Yüksel A., eline geçirdiği bıçakla ağabeyini karnından bıçaklayıp kaçtı. Şükrullah A., olay yerine çağırılan ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şükrullah A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olaydana sonra kaçan Yüksel A. ise suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.