Hava Durumu

Tombalacılar bu kez de şirket kurdu

Adana’da giriş kapısına parti, dernek ve kooperatif tabelaları asarak kumar oynatılan iş merkezine baskın yapan polis, tombala oynayanları suçüstü yakaladı. Bu kez binaya sözde Mert Holding adına faaliyet gösteren Bingo Lotto A.Ş. tabelası asılan binada kumar oynayan 19 kişiye idari para cezası yazıldı, 6 kişi hakkında da soruşturma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tombalacılar bu kez de şirket kurdu
Asayiş Şubesi’nin Ahlak Bürosu ekipleri, merkez Seyhan İlçesi’nin Kayalıbağ Mahallesi’ndeki bir iş merkezinde  tombala  oynatıldığı bilgisini aldı.

Daha önce Güven Parti, Geleceğin Türkiye Partisi ve Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi ile Sınırlı Sorumlu Şans Oyunları Destek Hizmetleri Kooperatifi Adana Şube Müdürlüğü tabelası asılan iş merkezini takibe alan polis, binaya Mert Holding adına faaliyet gösteren Bingo Lotto A.Ş. tabelası asıldığı görüldü. Polis, hazırlıklarını tamamladıktan sonra binaya baskın yaptı.



Tombala oynayan aralarında kadınların da bulunduğu 19 kişi suçüstü yakalandı. Kumar oynatan 6 kişi de gözaltına alındı.

İşyerinde bulunan ve tombala oynamak için geldiklerini itiraf eden 19 kişiye 174’er lira idari para cezası yazılırken 6 kişi hakkında ise soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.