Hava Durumu

Topçu'dan Kubilay'a "tesislerden çıkmama" talimatı

Bursaspor'da son maçların suskun ismi Kubilay Kanatsızkuş'a uyarı geldi. Teknik direktör Mutlu Topçu genç kramponun tesislerden çıkmaması talimatını verdi. Kubilay özel hayatına düzen verene kadar Özlüce'de kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu'dan Kubilay'a "tesislerden çıkmama" talimatı

Bursaspor altyapısından yetişen ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından düzenli olarak A Takım'da oynatılan Kubilay Kanatsızkuş gözle görülür form düşüklüğü sebebiyle uyarıldı. Süper Lig'de son golünü 13 Ocak'ta Trabzonspor'a 2-1 kaybedilen maçta atan genç krampon tam 6 maçtır gol perdesini aralayamadı. Form düşüklüğü nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Kubilay'ın özel yaşantısındaki düzensizlik de hem yönetimin hem de teknik direktör Mutlu Topçu'nun tepkisini topladı.

TESİSTEN ÇIKAMAYACAK

Kendisinden çok şey beklenilen Kubilay'daki bu form düşüklüğü hakkında tüm araştırmaları yapan Mutlu Topçu genç futbolcunun özel yaşamındaki düzensizliği tespit etti. Bunun üzerine Mutlu Topçu Kubilay'ın bundan sonra Özlüce Tesisleri'nden dışarı çıkmamasını kararlaştırdı. Karar Kubilay'a bildirildi. Kubilay'a antrenmanlardan arta kalan zamanlarında da özel çalışma programı uygulanacak. Genç kramponun Mutlu Topçu ile yaptığı görüşmede bir an önce kendisini toparlayacağı sözünü verdiği bildirildi.

PERFORMANSINDA DÜŞÜŞ VAR

Kubilay Kanatsızkuş bu sezon Süper Lig'de 19 maçta forma giydi. 15 karşılaşmaya ilk 11'de başlayan genç krampon 5 gol attı, 1 de asist yaptı. 19 yaşındaki Kubilay, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 5 maçta fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. (Süha GÜRSOY'un özel haberi)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.