Hava Durumu

Topçu: Formanın değerini herkes bilecek

10 kişi mücadele etmenin zor olduğunu ifade eden Mutlu Topçu, "Bursaspor forması çok değerli bir forma. Ben dahil herkes bu formanın değerini bilmeli, sorumluluk sahibi olmalı" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu: Formanın değerini herkes bilecek

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Kayserispor maçı sonrası çarpıcı ifadeler kullandı. 10 kişi kaldıklarını vurgulayan genç teknik adam, "Geçen hafta 55 dakika 10 kişi oynayıp seyircimizin desteğiyle golü bulmuştuk. Bu hafta da yaklaşık 70 dakika 10 kişi oynadık. Rakip oyuna baskılı başladı. Tam dengeyi kurduğumuz anda kırmızı kart gördük. İlk yarıyı 0-0 tamamlasak da 2. devrenin başında golü yememiz maçı değiştirdi. Ancak bahane bulmamalıyız" sözlerini sarf etti.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Deniz Yılmaz'ın kırmızı kartıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Topçu, "Doğru bir kırmızı karttı. Bursaspor forması çok değerli bir forma. Ben de dahil olmak üzere herkesin bu formanın değerini bilmesi lazım. Bundan sonra bu formayı hak edenler, çabalayanlar giyecek. Hak etmeyenler değil. Gerekeni yapacağız. Tek başına Deniz'i hedef haline getirmememiz lazım. Ancak herkes sorumluluğunu bilmeli. Sakatlar iyileştiğinde daha farklı bir kadro yapılanmasına gideceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.