Hava Durumu

Topçu: Hayalim bu değil

Bugün oynanacak Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Mutlu Topçu, "Beklediğim, hayal ettiğim Bursaspor bu değil. Bir galibiyete ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu: Hayalim bu değil

Mutlu Topçu Kasımpaşa maçını çıkış mücadelesi olarak düşündüklerini açıkladı. Topçu, deplasmanda oynayacakları maç için, "Ben Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarından güzel bir dönüş olabileceğini düşünüyordum. 10 kişi Fenerbahçe'ye karşı beraberlik sağladık. Sonrasında çıkış maçı olarak gördüğümüz Kayserispor deplasmanına gittik ama orada çok erken gördüğümüz kırmızı kart planlarımızı değiştirdi. Dolayısıyla orada galibiyet beklerken mağlup ayrıldık. Kasımpaşa maçı daha da önem taşıyor. Oradan 3 puan alıp çıkışa geçmek istiyoruz" yorumunda bulundu.

ENDİŞE TAŞIMIYORUM

Genç teknik adam, göreve geldiği günden bu yana takımın gelişimin beklentisinin altında kaldığına vurgu yaptı. Topçu, "Sakat oyuncularımızın takıma dönmesini, bireysel anlamda formsuz arkadaşlarımızın formunun yukarı çıkmasını bekliyoruz. Benim beklediğim, hayal ettiğim Bursaspor bu değil" diye konuştu. Mutlu Topçu, 'Bursaspor alt sıralarda yer alıyor. Endişe taşıyor musunuz?' sorusuna ise, "Ben taşımıyorum açıkçası. Bir maçı kazandığımız zaman tekrar daha ileri gideceğimizi düşünüyorum. Dolayısıyla bir galibiyete ihtiyacımız var" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.