Hava Durumu

Topçu: Yüreğiyle oynamalılar

Osmanlıspor maçında kaçırdıkları 2 puana üzüldüklerini belirten Mutlu Topçu, "Gönül isterdi ki oyuna sonradan giren oyuncularımız çok daha fazla yüreğini ortaya koysun ve daha iyi oynasın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu: Yüreğiyle oynamalılar

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Osmanlıspor maçı sonrası düzenlenen toplantısında aldıkları sonuca üzüldüğünü söyledi. Eksikliklerinin olmasına rağmen takımın beklediğinden iyi mücadele ettiğini ifade eden genç çalıştırıcı, "Son 3-4 haftadır başımıza hep aksilikler geliyor. 3 hafta ilk yarıyı 11 kişi bitiremedik üst üste 3 maç kırmızı kart gördük. Geçen hafta iki tane oyuncumuz cezalı duruma düştü. Maçtan önce son anda Stancu ve Ertuğrul'un sakatlıkları ortaya çıktı. Yaklaşık 8 oyuncunun yokluğuyla maça çıktık" dedi.

SONUCA ÜZÜLDÜM

Kadroda farklı şeyler denediklerini, ancak oyuna sonradan dahil olan isimlerin bekledikleri katkıyı ortaya koyamadığını vurgulayan Topçu, "Sercan ve Del Valle gibi çabuk oyuncularımızı oyuna alıp ikinci golü bulmak istedik. Ancak maalesef berabere kaldık. Gönül isterdi ki oyuna sonradan giren oyuncularımız çok daha fazla yüreğini ortaya koysun ve daha iyi oynasın. Maçtan önce beraberlik acaba dersiniz ama oyunu görünce puan kaybına çok üzüldüğümü söyleyebilirim. Bu oyunumuzun daha da üzerine koyarak ilerleyeceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.