Hava Durumu

Topçu ziyaretlere devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkan adayı Tevfik Topçu, 15 aylık il başkanlığı sürecinde ülkücü iradenin başarısı için ter döktüğünü belirterek, "13 Mayıs'ta da ülkücü irade sandıktan hiç şaşmadan tecelli edecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2012 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2012 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topçu ziyaretlere devam ediyor
MHP İl Başkan adayı Tevfik Topçu, 13 Mayıs'taki il kongresi öncesinde ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Uzun araç konvoyu ile MHP Kestel ilçe parti binasına gelen Topçu ve ekibi, partililerle bir araya geldi. Delegelere seslenen Topçu, MHP'ye katkı yapmak isteyen herkese gönüllerinin ve teşkilatlarının açık olduğunu söyledi. Tevfik Topçu'nun isminin her zaman ki gibi birliği temsil ettiğini söyleyen Topçu, "Asla ayrışmaya izin vermeyeceğim. Biz başka partilerin mensupları değiliz. Birileri dışarıdan bu partiyi ele geçirmeye çalışmıyorlar. Her birimiz MHP'nin başarısı için gayret ediyoruz. Seçimden sonra da aynı şekilde gönül gönüle MHP'nin başarısı için çalışacağız" diye konuştu.

"13 MAYIS'TA ÜLKÜCÜ İRADE TECELLİ EDECEK"


15 aylık il başkanlığı döneminde ülkücü gibi görev yapmaya çalıştığını söyleyen Topçu, "Bugün itibariyle de bir kongre süreci yaşıyoruz. Bu görevi sizlerin desteğiyle tekrar talep ediyorum. 13 Mayıs'ta o görevi sizin teveccühünüz ile alacağım. O gün sandıktan ülkücü irade layıkıyla şaşmadan doğru bir şekilde tecelli edecek. Ülkücü iradenin saptığını şimdiye kadar kimse görmedi. Bundan sonra da Ülkücü irade şaşmadan devam edecek" şeklinde konuştu.

Ülkücülüğün bir duruş ve tavır olduğunu söyleyen Topçu, "Ülkücülük, haksızlığa karşı duruştur. Bu duyguları özümseyen, yüreğinde taşıyan anlayışa kim ipotek koyabilir. Tavır ve duruş sahibi bir irade ipotek altına alınabilir mi? 13 Mayıs bizim hedefimiz değil. Bunu yürekten söylüyorum. Bizim hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde partimizi Bursa'da iktidara taşıyacak projeleri hazırlayıp,üç hilalli sancağımızı Bursa'mızın burçlarında dalgalandırmaktır.Bursa'nın problemlerini ortaya koyacak projeler hazırlayacağız. Bu yetmez bizim ilçelerimiz var; ilçelerimizi tek tek inceleyeceğiz.Kestel ilçemizde ne olması gerekiyor, Kestel ilçemizin problemleri nedir? Bu konuları masaya yatıracağız. Çözüm üreteceğiz" dedi.

Ziyarette, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, eski İl Başkanı Arif Demirören, il genel meclisi üyeleri, Yıldırım, Nilüfer ilçe başkanları, Eski Osmangazi İlçe Başkan Vekili Mahmut Tekinbaş, belediye meclis üyeleri, kadın kolları il başkanlığı üyeleri, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, Ülkücü İşçiler Derneği ve diğer ülkücü dernek başkanları, milletvekili adayları da katıldı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.