Hava Durumu

Topuklu ayakkabısıyla kör ediyordu

İngiltere'de, 22 yaşındaki genç kız, yine aynı yaştaki bir gencin gözüne ayakkabısının topuğunu saplayarak saldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Topuklu ayakkabısıyla kör ediyordu
İngiltere'de, 22 yaşındaki öğrenci Shadiya Omar, yine aynı yaştaki Justin Lloyd'a saldırdı. Genç kız, stilettosunu genç adamın gözüne sapladı. Şoku atlatan Lloyd, stilettonun topuğunu gözünden çıkardı ve şans eseri gözünü kaybetmedi. İşte olayın perde arkasında yaşananlar...

STİLETTOSUNUN TOPUĞUNU SOL GÖZÜNE SAPLADI

İngiltere'nin Manchester kentinde, Shadiya Omar bir akşam arkadaşıyla birlikte eve gitmek için taksi bekliyordu. Lloyd o sırada Omar'ın arkadaşının yanına yaklaştı. Elindeki cipsi arkadaşına doğru uzattı. Arkadaşı da cipsi elinden hızlıca çekip aldı. Lloyd da cipsleri Omar'ın arkadaşının başından aşağıya boşalttı. Arkadaşına yardım etmek isteyen genç kadın, stilettosunu Lloyd'un sol gözüne sapladı.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Savcı Jonathan Savage'in ifadeleri ise şöyle: "Omar, olayın ardından sol gözünün üzerinde uzun bir nesne olduğunu fark etti. Topuğu dışarı çekmeye çalıştı." Olay yerine gelen polis genç kadını tutukladı. Gözünün alt kapağında kanama, kesik ve morarma olan 22 yaşındaki Lloyd tedavi altına alındı. Şans eseri görme yetisini kaybetmedi. 18 ay hapis cezasına çarptırılan Omar'ın cezası 6 ay boyunca gönüllü kamu hizmetine çevrildi.

''HALA BULANIK GÖRÜYORUM''

Lloyd, olay anını ve sonrasında yaşadıklarını şöyle anlattı: "Onlara cips ikram ederken sadece şakalaşıyordum. Sonra birden gözümde bir şey hissettim. Stilettonun topuğuydu! Gözümü kaybedeceğim diye çok korktum. Şans eseri kaybetmedim ama yüzde 100 görmüyorum. Hala bulanık görüyorum."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.