Hava Durumu

Torbacılar liseli genci bıçaklayarak öldürdü

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Burhanettin Yıldız Endüstri Meslek Lisesi'nin önünde 'torbacılık' yapan 2 kişi, tartıştıkları lise öğrencisi Rohat Yıldız'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Torbacılar liseli genci bıçaklayarak öldürdü
Olay, merkez Bağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi eski Havaalanı Caddesi üzerinde bulunan 1013’üncü Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokağın karşısında bulunan Burhanettin Yıldız Endüstri Meslek Lisesi önünde 'torbacılık' yani 'uyuşturucu satıcılığı' yapan 2 kişi ile okuldan çıkan 18 yaşındaki lise öğrencisi Rohat Yıldız arasında tartışma yaşandı.

Tartışma bir süre sonra okulun karşısındaki sokağa taşındı. Tartışma sırasında şahıslardan biri, üzerinde taşıdığı bıçakla lise öğrencisini kalbinden, kavgayı önlemek için araya giren 2 kişiyi de vücutlarının çeşitli bölgelerinden bıçaklayarak, ara sokaklara kaçtı. Ağır yaralanan ve kanlar içinde yere yığılan Rohat Yıldız, 112 ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Rohat Yıldız hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı 2 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Öte yandan, olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kaçan şahısların yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.