Hava Durumu

Toydum,piştim

Bursaspor ile şampiyonluk yaşadığı sezondan daha iyi bir durumda olduğunu belirten Sercan Yıldırım, “Sezonun kalan bölümünde atacağım goller kariyerim açısından çok önemli” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2015 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2015 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Toydum,piştim
Ligde bu sezon 5 gol 3 asistlik performans sergileyen golcü oyuncu " Toydum, piştim" diye konuştu.

ÖZGÜVEN KAZANDIM

Ligde zor günler geçiren Balıkesirspor’un golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bursaspor ile Süper Lig şampiyonluğunu kazandığı 2009-2010 sezonundan daha formda olduğunu belirten Yıldırım, “Şampiyon olduğumuz dönemde güzel bir çıkış yakalamıştım. O zaman takımımız da çok iyiydi. Şu anda maç oynadıkça hem kuvvet, hem kondisyon anlamında daha ileriye gittim. Özgüvenimi tekrar geri kazandım” dedi. 

YERE SAĞLAM BASIYORUM

Sezonun ikinci yarısında atacağı gollerin kariyeri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Sercan Yıldırım, “Şampiyon olduğumuz dönemde daha toydum. Şimdi hem tecrübelerimi sahaya yansıtıp daha iyi işler yapabiliyorum. Belki şu an sonuncu sırada olabiliriz ama bireysel anlamda iyi işler yaptığıma inanıyorum. Yere daha sağlam basıyorum. Kötü gününde insanların arkasında hiç kimse durmuyormuş onu da görmüş olduk” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.