Hava Durumu

Tozu dumana kattılar

İzmit'te, Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3'üncü ayağı olan Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nde pilotlar araçlarıyla toprak parkurda tozu dumana katarken, heyecanla izlendiler.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tozu dumana kattılar
Kocaeli Otomobil Sporları Derneği'nin bu yıl 34'üncüsünü düzenlediği Ford Otosan Kocaeli Rallisi'nde 49 araç, 41 Burda Alışveriş Merkezi önünden start aldı. 2 gün sürecek yarışmaya katılan pilotlar arasında dizi oyuncusu Ümit Erdim de yer aldı.

\"Kocaeli

Pilotlar, Umuttepe mevkiinde bulunan 18,8 kilometrelik Mehmet Kolaylı etabı ile 12,4 kilometrelik İlker Elbir etabında kıyasıya mücadele etti. Araçlar toprak yolda ilerlerken tozu dumana kattılar. Yarışları izleyenler yoldan yükselen tozlar nedeniyle zor anlar yaşasalar da, heyecanla araçların geçişlerini izlediler.

\"

Yarışmaya katılan 4 kadın pilot arasında bulunan Simin Bıçakcıoğlu iddialı olduğunu söyledi. Kadın pilotlar arasında sezonun ilk iki yarışını birincilikle tamamlayan Simin Bıçakcıoğlu, "Bu sene Kocaeli rallisindeki etaplar oldukça güzel ve çok fazla kırıcı olmayan hızlı etaplar. Bu yarışta da bu birincilikleri kazanıp şampiyonaya devam etmek istiyoruz. Aynı zamanda da takımlarda da Neo Motorspor olarak lider durumdayız. Bunu da devam ettirmek istiyoruz" dedi.

\"Yarışmaya
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.