Hava Durumu

Tozu dumana kattılar!

Bu yıl 42.'si düzenlenen yarışta BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisi sezonun ilk zaferini elde etti. İkinci olan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi de altıncı şampiyonluk yolunda önemli puanlar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 07:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 07:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tozu dumana kattılar!

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Bursa Otomobil Sporları Kulübü (BOSSEK) iş- birliğiyle bu yıl 42.'si düzenlenen Yeşil Bursa Rallisi'nde heyecan geride kaldı. İki gün süren yarışlarda dün Orhaneli-Keles bölgesindeki toprak zeminli etapları geride bırakarak Aloft Hotel Bursa önündeki finiş podyumuna ulaşan ekipler, tozu dumana katan bir mücadele sergiledi. Rallide 63 ekibin katıldığı yarışın genel klasmanda zirve BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ikilisinin oldu. Burak Çukurova bu sonuçla bu yıl ilk kez kazanırken, ikinci sırada yer alan Neo Motorspor adına Peugeot 208 T16 R5 ile Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi altıncı şampiyonluk yolunda önemli puanlar elde etti.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Türkiye Historic Rally Şampiyonası ile Renç Koçibey Ralli Kupası'na da puan veren yarışta üçüncü sırada ise BC Vision Motorsport takımından Uğur Soylu-Aras Dinçer ikilisi yer aldı. Sınıf N'de Mitsubishi Lancer EVO IX ile yarışan Toksport WRT ekibi Menderes Okur-Ufuk Uluocak, Sınıf 4'te Ford Fiesta R2T ile Ford Motorsport Turkey ekibi Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ve Sınıf 3'te Renault Clio R3 ile GP Garage MyTeam ekibi Murat Soyçopur-Can Hergüner birinci oldu.
35 yaş üzeri klasik ralli otomobillerin yer aldığı Historic klasmanında ise 1976 model Ford Escort MK II ile Parkur Racing ekibi Burak Türkkan-Onur Aslan zafere ulaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.