Hava Durumu

Trabzon Erzurum'a diş geçiremedi

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u sahasında konuk etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzon Erzurum'a diş geçiremedi

Spor Toto Süper Ligin 9. haftasında Trabzonspor ile BB Erzurumspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0 sona erdi. Mücadelenin 6. dakikasında Özer Hurmacı ile Erzurumspor golü buldu. Ancak, yapılan VAR kontrolünün ardından pozisyonun ofsayt olduğu anlaşıldı ve iptal edildi.

PENALTI, VAR İLE İPTAL EDİLDİ

Maçın 67. dakikasında Trabzonspor penaltı kazandı. Hugo Rodallega, İbrahim'in müdahalesinin ardından yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım, penaltı noktasını işaret etti ancak VAR'dan onay beklediğini söyledi. VAR'dan gelen uyarı üzerine kenara gidip pozisyonu inceleyen Bülent Yıldırım, penaltı kararını iptal etti.

TRABZONSPOR YENSE ZİRVE İLE PUAN FARKI 3'E İNECEKTİ

Spor Toto Süper Ligdeki son 2 maçını kazanan Trabzonspor, bu beraberlikle zirve ile arasındaki puan farkını 3'e indirme fırsatını da tepmiş oldu. 0-0'lık sonucun ardından bordo-mavililer puanını 14'e, Erzurumspor ise 6'ya yükseltti. Trabzonspor, bir sonraki maçını 27 Ekim Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacak. BB Erzurumspor ise yine aynı gün sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.