Hava Durumu

Trabzon kaçtı Kasımpaşa yakaladı

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Kasımpaşa 6 maç sonra puanla tanıştı. Trabzon'un gollerini Nwakaeme atarken, Kasımpaşa'nın sayılarını ise Perica ve Trezeguet (pen) kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2019 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2019 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Trabzon kaçtı Kasımpaşa yakaladı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Maça iki takım da kontrollü başlarken, Kasımpaşa gol için bastırmaya başladı.

12'de Trezeguet'nin vuruşu direğin dibinden dışarı giderken, 1 dakika sonra ise Pavelka'nın sert şutunda Uğurcan gole izin vermedi. Dakikalar ilerledikçe Trabzonspor maçta dengeyi kurmaya başladı. 25'te Rodallega'nın şutu auta giderken, 30. dakikada Nwakaeme topla ceza sahasına girdi ve yaptığı şık vuruşla Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Kasımpaşa beraberlik golüne çok yaklaştı. Veignau'nün sert şutunu Uğurcan müthiş kurtardı. İlk yarının son atağında Nwakaeme bir şık gol daha atarak takımını devreye 2-0 önde götürdü.

Kasımpaşa, ikinci yarıda gol için bastırmaya başladı. 54'te golü kaçıran Perica, 63. dakikada kafayla topu ağlara göndererek durumu 2-1 yaptı. 71'de Nwakaeme'nin şutunda top direğin dibinden çıkarken, 2 dakika sonra ise Rodallega'nın vuruşunu Scuffet müthiş çıkardı.

Mücadelenin 88. dakikasında kornerden gelen topa Toure elle dokundu. VAR incelemesi sonra Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Trezeguet topu ağlara göndererek maçın 2-2'lik skorla bittiğini ilan eden isim oldu.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 37, Kasımpaşa ise 30 yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.